Remote support

Realtime 1-op-1 support

Op afstand.

Via remote support kunnen wij snel en veilig op afstand uw automatiseringsprobleem oplossen. Bel 0114 37 07 07 en één van onze medewerkers leidt u door deze procedure.

Via deze service kunnen wij u eenvoudig en veilig support op afstand verlenen op het moment dat u problemen ondervindt met uw automatiseringsprobleem.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U maakt eerst een afspraak met één van onze support medewerkers. Die begeleidt u bij het opstarten van een klein programma voor de ondersteuning. Een support medewerker kijkt met u mee, of neemt (uiteraard na uw toestemming) uw desktop over om een probleem voor u op te lossen. U kunt altijd meekijken wat er gebeurt en ingrijpen als u dat wilt.

De remote desktop support kan snel tot stand gebracht worden. U hoeft niets te configureren. Na beëindiging van de sessie blijft geen remote support software op uw computer achter. De verbinding kan alleen gemaakt worden met een uniek sessienummer. De verbinding zelf is beveiligd door middel van encryptie, zodat niemand anders kan meekijken.

Vacatures bekijken

Bekijk onze vacatures

Afrekensystemen

Bekijk onze afrekensystemen

Direct Support

Bel ons direct via +31 (0) 114 370 707