Vacature (Software) Developer

Werken bij Biesbroeck

Met welke software neemt horeca zowel landelijk als internationaal bestellingen aan en rekent het af? Unitouch. Met welke keuken software wordt er gezorgd voor overzicht en rust in de keuken? Unitouch. Horeca, Wellness en bakkerijen gebruiken allemaal Unitouch! En dat ook nog eens met allemaal hetzelfde softwarepakket. Help jij mee om daar aan te ontwikkelen?  

Omdat we graag nog meer wensen van onze klanten willen vervullen hebben we plek voor meerdere developers!

Vacature Software Developer

Biesbroeck Automation?

Waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat je dan bij de beste en leuke kassa softwarebedrijf van Nederland werkt. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Bij Biesbroeck werken we met een team aan software welke gebruikt wordt bij duizenden organisaties. Iedere developer bij Biesbroeck heeft zijn of haar eigen focusgebied. Van Backoffice tot kassa programma, Van een boekhoudkoppeling tot apps voor gebruik op handhelds.

Oke interessant!

Maar hoe ziet mijn werkdag er uit?

Na je dagelijkse routine van het doornemen van het SCRUM bord ga je de Node.js REST API uitbreiden met een nieuwe functie. Je bespreekt met je collega’s hoe je dit het beste kunt aanpakken. Als je code gereed is maak je natuurlijk ook een unit test. Nu is je code klaar om écht gebruikt te gaan worden, zodra alles definitief online staat maak je met jouw code direct duizenden klanten blij! 

Vacature Software Developer